Foto: Ulco Wesselink

GroenWest steekt handen uit mouwen bij aftrap jubileumjaar

  •   keer gelezen

Linschoten / Montfoort / Woerden - Op 15 maart bestond woningcorporatie GroenWest 100 jaar. De corporatie trapte dit bijzondere jubileumjaar gisteren af door op drie locaties de handen uit de mouwen te steken voor haar huurders. “Wij, en onze rechtsvoorgangers, zetten ons al 100 jaar in voor onze huurders en vandaag zetten we graag een stapje extra”, aldus Karin Verdooren, directeur-bestuurder van GroenWest. GroenWest organiseert gedurende het jubileumjaar feestelijke activiteiten voor en vooral samen met haar huurders!


Medewerkers van GroenWest zijn gisteren aan de slag gegaan op drie bijzondere locaties. Bij de Stadspoort in Woerden, de Amerpoort in Vinkeveen en de Lindewaard in Linschoten hebben zij de handen uit de mouwen gestoken om de woonomgeving van de huurders daar net iets mooier te maken. Samen met bewoners is er geklust, geschilderd en in de tuin gewerkt.

Deze actie was het begin van een aantal feestelijke activiteiten die door GroenWest worden georganiseerd. “Gedurende het hele jaar organiseren wij verschillende feestelijke activiteiten en evenementen voor en vooral samen met onze huurders. Zo trekken we onder andere de wijken in voor een praatje met koffie, organiseren we een fietstocht door het Groene Hart, nodigen we kinderen uit om mee te doen aan een bijzonder bouwproject en zetten we in het najaar onze deuren open om zo een kijkje te bieden in de wereld van de woningcorporatie. Op de hoogte blijven? Kijk op www.groenwest.nl/100-jarig-jubileum/ en check onze sociale media.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten