Grasspecialist bezoekt GroenRijk Montfoort

  •   keer gelezen

GroenRijk Montfoort vindt het als groenspecialist belangrijk om deskundig advies te geven op het gebied van planten en tuin. Ook het gras krijgt er de aandacht die het verdient. Is het gras altijd groener bij de buren? Kom dan langs in het tuincentrum!


Het net geopende tuincentrum krijgt op zaterdag 30 maart een grasspecialist van ECOstyle op bezoek. Het bekende merk in tuinverzorgingsproducten weet als geen ander hoe het gazon in de tuin weer straalt als vanouds. Schroom niet en vraag wat jij wilt weten.

Gras is namelijk een prachtige invulling van je tuin. Elke gazonbezitter wil natuurlijk een mooie, groene grasmat. Helaas is dat niet altijd het geval. Dit kan komen door schaduw, het type ondergrond of de verzorging van het gras. Dus heb je vragen over het verticuteren, maaien, kalk of sproeien? Zaterdag 30 maart komt 10:00 tot 16:00 uur een grasspecialist van ECOstyle op bezoek, die je alles kan vertellen.

Een tip vooraf? Het is altijd handig om even een foto te maken van de ligging van de grasmat of van de plekken op het gras die de aandacht verdienen. Dat helpt soms bij het concreet maken van je vraag. Deze foto is gemakkelijk met je mobiele telefoon gemaakt. 
 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten