Bijeenkomst SWOM: Uw zaken juridisch goed geregeld

  •   keer gelezen

‘’Ik ben getrouwd, geen kinderen, dan hoef ik toch geen levenstestament? Ik heb al een testament gemaakt, heb ik dan ook nog een levenstestament nodig? Een levenstestament, is dat niet duur?’’


‘’Mijn moeder moest onverwachts na een ziekenhuisopname opgenomen worden in het verpleeghuis en kan niet meer terug naar haar eigen woning! Met mijn broers heb ik geen contact en mijn moeder heeft niets geregeld? Wat nu?’’

Heeft u weleens nagedacht over wat er gebeurt wanneer u (plotseling) ernstig ziek wordt waardoor u niet meer in staat bent uw zaken zelf te regelen? Wie mag dan uw wensen op medisch gebied kenbaar maken aan de behandelend arts? Wie regelt voor u de beste zorg en/of uw financiële zaken? Mijn kinderen doen dat automatisch, daar hoef ik niet voor te regelen, toch?

Bovenstaande vragen worden tijdens de informatieavond op 4 april beantwoord. Heeft u zelf vragen dan kunt u die deze avond stellen aan de notaris of voorafgaand mailen aan Marjon de Jong via m.dejong@swomontfoort.nl.

Tijdens de informatieavond is notaris mr. A.J.W Kuiper (Notariskantoor Oudewater) te gast. Hij vertelt hoe u juridisch uw zaken goed kunt regelen, maar vooral hoe u de regie in eigen hand kunt houden.

De voorlichtingsavonden worden elke maand georganiseerd voor iedereen die geïnteresseerd en betrokken is bij mensen met dementie. Het onderwerp van deze avond is voor IEDEREEN van belang, die juridisch zijn zaken goed geregeld wilt hebben.

Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen en er zijn ook altijd professionals, mantelzorgers en vrijwilligers uit het werkveld aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen. U bent van harte welkom op donderdag 04 april 2019 in het dienstencentrum van het Antoniushof. De koffie staat om 19.00 klaar, we starten de bijeenkomst om 19.30 uur . Toegang is gratis!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten