Foto: Hans van Oosterhoudt

Geweldadige straatroof achter hockeyvelden Zomerdijk

  •   keer gelezen

IJsselstein - Achter de hockeyvelden aan de Zomerdijk te IJsselstein is maandagochtend een oudere man het slachtoffer geworden van forse mishandeling en poging tot straatroof.


Toen de man maandagochtend 1 april omstreeks 08.30 uur de houten voetbrug passeerde, werd hij ineens van achter aangevallen door een jongen met bivakmuts en naar de grond getrokken. Terwijl hij op de grond lag, werd hij door de jongen meerdere keren geschopt en geslagen. Hierbij eiste de jongen geld van de oudere man. De oudere man heeft zich kranig geweerd waardoor de jongen niets heeft buit gemaakt. Helaas heeft de oudere man wel diverse verwondingen opgelopen. De dader is na het incident weggerend in de richting van de houten loopbrug en/ of richting de grote parkeerplaats bij het sportcomplex aan de Zomerdijk.

Signalement jongen:
Jongen ongeveer 16 jaar
Licht getinte huidskleur
Normaal tot slank postuur
Lengte 175 tot 180 cm 
Zwarte bivakmuts op

In verband met dit onderzoek is de politie dringend op zoek naar getuigen. Indien u iets gezien heeft, kunt u bellen naar 0900-8844 of een bericht sturen via www.politie.nl (o.v.v. procesnummer PL0900-2019094305) 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten