Blessuretijd nekt Montfoort tegen koploper Sliedrecht

Algemeen 49 keer gelezen

Montfoort - In een ongekend spannend duel heeft Montfoort op eigen veld met 4-5 verloren van koploper Sliedrecht.

Nadat Sliedrecht de aftrap had genomen zette Montfoort direct druk op de Sliedrechtenaren. Het resultaat was gelijk daar toen Dennie van Loen de laatste man in een duel aftroefde en alleen op de doelman afging en kon afronden met een schitterende lob 1-0. Sliedrecht trok daarna het spel naar zich toe, maar Montfoort kreeg met vlotte uitbraken de meeste kansen om te scoren. Montfoort deed dit niet, waardoor Sliedrecht vlak voor rust de 1-1 kon aantekenen.
In de tweede helft waren de ploegen gelijkwaardig aan elkaar en wist Sliedrecht in de 62ste minuut de 1-2 te scoren. Vlak daarna werd het in de 64ste minuut zelfs 1-3 en leek de wedstrijd gespeeld.
Toen Dennie van Loen in de 68ste minuut mocht scoren vanaf de stip leek er voor Montfoort toch weer een resultaat in te kunnen zitten, zeker toen Marck van Baal in de 74ste minuut voor de gelijkmaker zorgde 3-3.
Na geblunder achterin bij Montfoort werd het in de 78ste minuut 3-4. Montfoort liet het hier niet bij zitten en zette nog eens aan in deze fantastische wedstrijd. Mike van Oostrom scoorde in de 88ste minuut de dikverdiende gelijkmaker. De lange blessuretijd deed Montfoort alsnog de das om. Sliedrecht scoorde de 4-5 terwijl Montfoort ook nog de kans op de 5-4 had gehad.
De grote winnaar deze middag waren de toeschouwers. Deze wedstrijd verdiende eigenlijk geen winnaar, maar biedt voor Montfoort houvast voor de rest van het seizoen.

Met nog 5 wedstrijden voor de boeg blijft het ongekend spannend in de subtop van de Eerste Klasse C.
Komende zaterdag op bezoek in Almkerk.

Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 10 uur geleden
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 23 uur geleden
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:50
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws 22 apr, 16:25
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:20
Op & Top Vrouw bij Sisters Event in Dorpshuis Benschop Nieuws 22 apr, 14:18
• Twee van de winnaars. In totaal waren er 36 bekers te vergeven.
Prijzenregen tijdens clubkampioenschappen Apollo Sport 22 apr, 11:45
IJsseloever Dames 1 nog niet uit gevarenzone Sport 22 apr, 09:09