Maatje Metske te midden van een aantal spullen die vrijdag en zaterdag verkocht gaan worden tijdens de garageverkoop. (Foto: Margreet Nagtegaal)
Maatje Metske te midden van een aantal spullen die vrijdag en zaterdag verkocht gaan worden tijdens de garageverkoop. (Foto: Margreet Nagtegaal) (Foto: )

Garageverkoop voor ernstig zieke kinderen

  •   keer gelezen

Om geld in te zamelen voor Stichting Kinderen en Kansen ten bate van kinderen met de ernstige ziekte van Sanfilippo is er dit weekend een garageverkoop.


Oudewater – Maatje Metske bedenkt elke keer iets anders om geld in te zamelen voor kinderen die deze ernstige stofwisselingsziekte hebben. Haar achterneefje heeft deze stofwisselingsziekte en ze weet van dichtbij wat de ziekte in een gezin kan betekenen. De ziekte van Sanfilippo is een levensbedreigende ziekte die betrekkelijk weinig voorkomt. Bij zo’n 80 kinderen in Nederland wordt deze diagnose gesteld, de kinderen worden meestal niet ouder dan 18 jaar. Er is nog weinig bekend over de oorzaak en behandeling van deze ziekte en daarom is veel geld nodig voor onderzoek. Aanstaand weekend zal Maatje hier voor een garageverkoop houden tegenover Wijngaardstraat 14. Er zullen diverse tweedehandsspullen verkocht worden maar ook zelfgemaakte paasstukjes en cake. Er zal ook koffie en thee te koop zijn.

Openingstijden zijn op vrijdag 12 april van 14.00-17.00. En zaterdag 13 april van 10.00-15.00. Tijdens de openingstijden kan men ook goede spullen nog brengen. Alle goede spullen die overblijven gaan naar de rommelmarkt van de Hervormde Kerk. Voor info 06- 20416886.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten