Dutch Pride vraagt: Word jij onze nieuwe dirigent?

  •   keer gelezen

Na zes goede en leerzame jaren, heeft onze dirigent Lenhard van Ballegooijen besloten om met dirigeren bij Dutch Pride te stoppen.


‘’Zijn enthousiasme en gedrevenheid heeft ons koor naar een hoger niveau gebracht en onlangs nog naar een 6e plek op de conventie. Graag willen wij dit niveau vasthouden of zelfs verder groeien. Wij zijn een hechte, enthousiaste groep vrouwen die lief en leed delen. Onze website www.dutchpride.nl geeft een indruk van ons koor en het repertoire. Wij zoeken een dirigent (m/v) die:

Ervaring heeft met 4-stemmig a capella zingen.
Affiniteit heeft met barbershop maar ook met andere muziekstijlen.
Het koor kan inspireren om het beste uit zichzelf te laten horen en zien.
Goed kan samenwerken met de verschillende commissies en het bestuur.
In staat is om positieve, opbouwende feedback te geven en te ontvangen.
Past bij het profiel en de uitstraling van het koor.
Piano/toetsenbord kan spelen ter ondersteuning tijdens de repetities.

We repeteren op woensdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in de aula van De Baanbreker-school te IJsselstein, een grote oefenruimte waar wij onze eigen risers hebben staan, optredens kunnen houden en waar ook de afterglow plaatsvindt.

Heb je belangstelling en wil je meer over ons weten, dan kun je contact opnemen met het bestuur via info@dutchpride.nl. Vanaf 24 april 2019 willen wij geschikte kandidaten voor een proefdirectie uitnodigen en de gelegenheid geven kennis te maken met ons koor.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten