Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein

  •   keer gelezen

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 10-4-2019 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.


Museum IJsselstein (MIJ) zoekt:

Gastvrouw/-heer

Als gastvrouw/-heer ontvangt u samen met een collega de bezoekers van het museum. U geeft informatie over het museum en de tentoonstellingen, bedient de kassa, scant museumkaarten en zorgt eventueel voor koffie of thee.

Rondleider

Als het MIJ satellietlocaties gebruikt, worden de bezoekers van het museum naar deze locaties begeleid door een rondleider.

Technisch medewerker audio/video

In het museum worden regelmatig films getoond als onderdeel van tentoonstellingen door middel van beamers. MIJ komt graag in contact met vrijwilligers die op dit specifieke gebied de huidige medewerker kan helpen en vervangen.

Bibliotheek Lek & IJssel zoekt:

Handige man of vrouw

De bibliotheek vindt het belangrijk dat de bibliotheek er aantrekkelijk uitziet en dat alles tijdig gerepareerd en vervangen wordt. Daarom zoeken zij een handige man of vrouw die op vrijwillige basis hen wil helpen met klusjes in de bibliotheek.

Gastvrouwen/-heren bij activiteiten en bijeenkomsten

Voor het coördineren en faciliteren van activiteiten en bijeenkomsten zoekt de bibliotheek vrijwillige gastheren/-vrouwen. Als gastheer/-vrouw bent u tijdens de bijeenkomst het visitekaartje van de bibliotheek. U bent aanspreekpunt voor de trainer/organisator en voor de bezoekers van de bijeenkomst.

Vrijwilliger opruimen bibliotheekmaterialen

U helpt mee om de bibliotheekmaterialen op een aantrekkelijke manier weer in de kasten te plaatsen. U zorgt dat de bibliotheek er netjes uitziet. U verwijst klanten door naar collega’s.

Vecht en IJssel locatie Ewoud zoekt:

Planner Gouden Koets

In IJsselstein rijdt sinds kort “de Gouden Koets”. Een vervoersmiddel om ouderen een rijker sociaal leven te geven. Een ritje naar de supermarkt, het tuincentrum of een restaurant? Het hoort allemaal tot de mogelijkheden. Aannemen van de telefoon en plannen van de ritten. Contact onderhouden met de chauffeurs.

Chauffeur Gouden Koets

Het vervoeren van ouderen naar diverse locaties in IJsselstein.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwij.nl
Per mail: info@vwij.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

www.facebook.com/VrijwilligerscentraleIJsselstein

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten