Radiair Totaalinstallatie genomineerd voor Leerbedrijf van het jaar

  •   keer gelezen

Lopik - Radiair Totaalinstallatie uit Lopik is door het ROC tech college in Nieuwegein genomineerd voor leerbedrijf van het jaar.


ROC Midden Nederland kiest elk jaar een leerbedrijf van het jaar. In 2018 werd deze prijs gewonnen door kringloopcentrum Amersfoort/ Leusden en in 2017 werd restaurant Vroeg uit Bunnik verkozen tot het beste leerbedrijf.

Radiair Totaalinstallatie is één van de 18 bedrijven welke genomineerd zijn voor deze mooie titel! Via de website van ROC midden Nederland kan er gestemd worden tot en met 13 Mei. Radiair Totaalinstallatie hoopt een hoop steun te krijgen vanuit de gehele bouwwereld, het onderwijs, directe en indirecte omgeving! Elke steun is welkom, want als technisch bedrijf is het belang van het opleiden van technische personeel groot. Het opleiden van technisch personeel en de inzet van leerbedrijven hierbij mag dan ook extra onder de aandacht worden gebracht, aldus Radiair Totaalinstallatie.

Al vele jaren is Radiair Totaalinstallatie actief met het werven van jongeren, en ook ouderen, welke werkzaam willen zijn in de installatietechniek. Voor de toekomst is dit van essentieel belang. Radiair Totaalinstallatie probeert jongeren enthousiast te krijgen voor de installatietechniek door het geven van voorlichtingen, het actief deelnemen op open dagen en het geven van bijvoorbeeld gastlessen.

Radiair Totaalinstallatie is op elk gebied binnen de installatietechniek erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat zij voldoende kennis en ervaring hebben om leerlingen te begeleiden tijdens hun stag en praktijkwerkplekken. Dit kan zijn op het gebied van service-, elektro en werktuigbouwkundige technieken. Dit voor zowel de buiten- als de binnendienst.

Radiair Totaalinstallatie wil u hulp dan ook vragen bij het behalen van deze mooie titel! Voor de regio Ijsselstein/ Lopik zal het ook mooi zijn om deze titel een keer naar de regio toe te halen!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten