Foto: Hans van Oosterhoudt

Drugspand grootschalige dealer dicht in Zenderpark

  •   keer gelezen

Na de ontdekking van een handelsvoorraad drugs in een woning aan de Rigastraat 8 door de politie in januari, heeft burgemeester Van Domburg de woning maandag voor zes maanden gesloten. 


IJSSELSTEIN – De drugsdealer zit vast en er wacht hem een dwangsom van 3000 euro als hij nog eens in IJsselstein bij drugshandel betrokken raakt. De rapportage van de politie maakte het voor de burgemeester mogelijk om de woning te sluiten.

Uit de rapportages bleek dat de dealer in IJsselstein – onder andere in IJsselveld-Oost en Europa- en Oranjekwartier – en de omgeving actief was. De aanhouding van de dealer was mede mogelijk door overlastmeldingen van inwoners van IJsselstein en omliggende gemeenten. Ze hebben daarbij een duidelijke omschrijving gegeven van de handelswijze van de dealer, waarna de politie een onderzoek kon instellen.

Burgemeester Van Domburg roept bewoners op om drugsoverlast te blijven melden bij de politie. “De meldingen zijn niet alleen belangrijk voor het politieonderzoek maar bieden ook de mogelijkheid om maatregelen te nemen. Zo maken we samen werk van een veilig IJsselstein.”

Meld een verdachte situatie via de politie: 0900-8844, of anoniem via M: 0800-7000 of digitaal via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten