Foto:

IJFC Legends versus Creators FC, het Nederlands You Tube-elftal

  •   keer gelezen

Woensdag 17 april is het zover: de wedstrijd van de IJFC Legends tegen Creators FC (het Nederlands You Tube-elftal). Inmiddels is bekend dat alle Bankzitters mee doen. Voor de ouderen zijn Glenn Helder en Giel Beelen waarschijnlijk het meest bekend en voor de jeugd zijn dat ongetwijfeld Stefan de Vries, Niek Roozen, Jay Jay Boske en Noah Zeeuw. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal pro deo meespelen voor het goede doel: “Football makes it happen”.


De wedstrijd begint om 19.30 uur, maar de Creators zijn natuurlijk al eerder op het sportpark en nuttigen vooraf bij IJFC een lunch. Daarom gaat het sportpark al om 18.00 uur open en kun je vanaf dat moment al een glimp opvangen van deze sterren. De entree is euro 4,00 en die gaat geheel naar het goede doel. Je kunt dit bedrag ook pinnen (dat heeft onze voorkeur), dan gaat het bedrag rechtstreeks naar de bankrekening van Football makes it happen.

Sterren zijn natuurlijk ook de IJFC Legends, die geheel belangeloos meespelen voor het goede doel en vooraf samen met de Creators de lunch nuttigen. Samen maken zij er een mooie wedstrijd van, die je niet mag missen! De wedstrijd wordt gefilmd door RTV Utrecht en de uitgebreide samenvatting met de hoogtepunten en mooie acties kun je daarna natuurlijk bekijken op Facebook, Instagram, de IJFC-site, etc.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten