Jorrit Hansen (links) van Team Sportservice Vianen verraste de voetballertjes uit groep 7 en 8 van de Hobbitstee met de Fair Play prijs. (Foto: Paul van den Dungen)
Jorrit Hansen (links) van Team Sportservice Vianen verraste de voetballertjes uit groep 7 en 8 van de Hobbitstee met de Fair Play prijs. (Foto: Paul van den Dungen) Foto: Paul van den Dungen

Voetbalteam Hobbitstee wint Fair Play Prijs

Algemeen 315 keer gelezen

Al vele jaren doet de Openbare Basisschool de Hobbitstee mee aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi bij voetbalvereniging Brederodes in Vianen.

Montfoort - Ooit als gastspelers ingeschreven, maar inmiddels vaste deelnemers in een schoolvoetbaltoernooi van vier dagen met 68 deelnemende teams. Vorige week dinsdag kwam Jorrit Hansen van Team Sportservice Vianen, uitvoeringsorgaan van het sportbeleid van aangesloten gemeenten, naar Montfoort en verraste het combinatieteam van groep 7/8 van de Hobbitstee met de Fair Play Prijs. In het bijzijn coaches Roy Molenbeek-Kemp en Jorrit Dingemans ontving de aanvoerder 20 vrijkaarten voor FC Utrecht - Heerenveen. De Utrechtse club ondersteunt van harte de Fair Play gedachte en stelde de vrijkaarten graag beschikbaar. In het juryrapport werd gewag gemaakt van sportiviteit van zowel team als coaches.

De positieve instelling, ook als het tegen zat, en de tijdens het toernooi getoonde normen en waarden waren voor de jury doorslaggevend deze prijs aan de Hobbitstee te geven. Eigenlijk waren de spelers niet eens uitgelaten enthousiast. Blij met de vrijkaarten, maar als team je fair play gedragen vonden ze toch de gewoonste zaak van de wereld. Hulde!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Afbeelding
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10