Dorpshuis XXL organiseert 5e asperge festijn

  •   keer gelezen

Benschop, zaterdagavond 25 mei a.s. vindt er in Dorpshuis XXL in Benschop voor de vijfde maal het Asperge Festijn plaats.


Tijdens dit sfeervolle festijn in de foyer (en bij een grote opkomst in de grote zaal) van het gezellige dorpshuis in Benschop neemt chef-kok Adrie de Korte u mee op een culinaire zwerftocht langs diverse heerlijkheden, allen met asperges in de hoofdrol.
Als u al eerder kennis mocht maken met de kookkunsten van Adrie de Korte en als u ook voorgaande jaren aanwezig was dan weet u dat dit weer een waar culinair genieten zal worden. Adrie verwent u met een aantal aspergegerechten en zelfs het dessert kent asperges als ingrediënt.
Als u dit niet wilt missen, dan dient u vooraf te reserveren. Reserveren kan bij Adrie de Korte via 0348-451471 of 06-41471506 of stuur een mail naar info@dorpshuisxxl.nl. Reserveren kan tot 22 mei a.s. U betaalt bij binnenkomst voor het gehele festijn per persoon € 37,00. Uiteraard is er voor gezorgd dat er tijdens het festijn heerlijke bijpassende wijnen verkrijgbaar zijn. Het festijn begint om 19.30 uur.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten