Vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein

Algemeen 122 keer gelezen

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 24-4-2019 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Hospice IJsselstein zoekt:

Zorgvrijwilligers

In Hospice IJsselstein is er plaats voor 5 terminale gasten. Het team van Hospice IJsselstein streeft er naar om de laatste periode van het leven van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Zij zijn op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen in de zorg voor de gasten. U helpt mee met de lichamelijke verzorging, u verzorgt het ontbijt, de lunch en de koffie en thee. Daarnaast heeft u ook een gastvrouw/heer functie. U ontvangt bezoek en heeft een luisterend oor voor de gasten en hun familieleden.

Kookvrijwilligers

Elke dag wordt er voor de gasten van Hospice IJsselstein naar hun wens gekookt door vrijwilligers. Het zijn geen grote porties maar het moet vooral lekker zijn. Zij verwachten van de vrijwilligers dat ze bij de gasten gaan inventariseren wat ze willen eten, de boodschappen gaan doen, gaan koken en alles weer opruimen. Ook familieleden kunnen tegen vergoeding een hapje mee eten.

Nachtvrijwilligers

Als nachtvrijwilliger is het belangrijk dat u er bent voor de gasten. U verblijft in de hospice en bent het eerste contact voor de gasten en eventueel familie. De verzorgenden zijn oproepbaar en er is geregeld contact. Indien nodig helpt u mee met de verzorging van de gasten in de nacht.

Stichting Pulse – Beheer zoekt:

Beheerder Oase

In de Oase bruist het van de activiteiten voor ouderen. Om alle activiteiten gesmeerd te laten verlopen zijn er vrijwillige beheerders aanwezig die ondersteuning bieden op facilitair gebied. Het gaat om het klaarzetten van zalen; openen en sluiten van het gebouw en het doen van allerhande kleine klusjes.

Samenwerkingsproject Pulse & Reinaerde zoekt:

Begeleider voor de golfclinic

Een enthousiaste golfster geeft Golf Clinics voor cliënten van Reinaerde. Zij zijn nu op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om mee te gaan en de cliënten hierbij te begeleiden. Er zal een taxibusje rijden waarin zowel de vrijwilligers als cliënten van Reinaerde in mee kunnen.

Vrijwilliger die op pad wil met de kuipfiets

Locatie De Weiderij is op zoek naar enthousiaste fietsvrijwilligers die het leuk vinden om samen met een cliënt van Reinaerde een stukje te fietsen. De Weiderij is in het bezit van een kuipfiets. Bij een kuipfiets zit je één op één samen op een fiets.

Taartenbakker

Wie vindt het leuk om taarten, koekjes en andere zoete lekkernijen te bakken samen met licht verstandelijk beperkte cliënten van Reinaerde. Affiniteit met bakken en recepten kan aandragen om te maken. Geduld hebben en in staat zijn om de cliënten uitleg te geven over het recept.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwij.nl

Per mail: info@vwij.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

www.facebook.com/VrijwilligerscentraleIJsselstein

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Afbeelding
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10