De beste taartenbaksters, Van links naar rechts Lida Verschuur (2e plaats), Marjan Vermeulen (eerste plaats) en Elise van der Wijngaard (3e plaats). (Foto: Gabry Zijlstra)
De beste taartenbaksters, Van links naar rechts Lida Verschuur (2e plaats), Marjan Vermeulen (eerste plaats) en Elise van der Wijngaard (3e plaats). (Foto: Gabry Zijlstra) (Foto: Gabry Zijlstra)

Heel Linschoten bakte mee met Linn ontmoet

  •   keer gelezen

Linschoten - ‘Linn ontmoet’ heeft woensdagavond 17 april 55 Linschotense vrouwen ontvangen in de Brede Vaart voor ‘Heel Linschoten Bakt’.


De avond startte met een hartelijk welkom op het plein voor de tent over de rode loper. Vijftien vrouwen hadden een overheerlijke taart meegenomen om te laten jureren door een jury, waaronder Nelleke Verweij van bakkerij Verweij in Linschoten. De groep van 55 vrouwen werd verdeeld over vijf workshops waaronder cupcakes versieren, smoothie maken en suikervrij bakken. Tijdens de workshops was de jury druk bezig met proeven en beoordelen van de taarten. Na de workshops was het tijd voor het bekend maken van de winnares. De jury koos unaniem voor de prachtige paastaart van Marjan Vermeulen. Nelleke Verweij overhandigde de winnares het ‘Heel Linschoten Bakt’-schort. Daarna werden alle taarten aangesneden en mocht iedereen de taarten proeven. Bij elke taart stond een foto van de bakster. Iedereen genoot van de taarten en gezelligheid. Na een cadeautje voor de jury en workshopleiders en sloot ‘Linn ontmoet’ de avond af.
‘Linn ontmoet’ bestaat uit tien vrouwen die activiteiten organiseren voor de Linschotense vrouw. Doel is ontmoeting en verbinding met elkaar. De volgende activiteit is in juni. Zie ook: www.linnontmoet.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten