SSS Lopik start Bootcamp met Lobeke

  •   keer gelezen

Lopik - Gymvereniging SSS Lopik zet zich al vele jaren in om mensen van alle leeftijden in de gemeente Lopik te laten bewegen. Van peuters tot aan 65-plussers. Alle lessen worden gegeven in sporthal De Wiekslag of de sportzaal in de Schouw. Tot nu toe, SSS Lopik gaat namelijk vanaf vrijdag 10 mei ook een leuke sportles verzorgen in de buitenlucht.


Na gesprekken met Team Sportservice Lopik over het sportaanbod in de gemeente, ontstond het idee om Bootcamp lessen te gaan verzorgen op de locatie van zwembad Lobeke. Een ideale locatie voor deze gevarieerde en uitdagende les. Op deze locatie kunnen wij gebruik maken van zowel gras, zand, verharde ondergrond EN water. De bootcamp les is gericht op het beter in conditie brengen van het hele lichaam, een full body workout. Oefeningen voor de conditie, kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen worden met elkaar afgewisseld.

Het grote voordeel van deze trainingsmethode is dat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan trainen in groepsverband. Dat is niet alleen gezellig, maar ook een goede motivatie om net iets langer door te gaan.

De bootcamp les wordt vanaf vrijdag 10 mei iedere week gegeven op vrijdagochtend van 9.00 -10.00 uur op locatie zwembad Lobeke en is voor iedereen toegankelijk. De eerste les is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Na afloop van de les staat er een kopje koffie klaar, aangeboden door het zwembad. Voor meer informatie of vragen, mail naar ssslopiksecretariaat@gmail.com.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten