Als koploper op het gebied van duurzame klimaatinstallaties zal het team van BLR-Bimon moeten groeien om de vraag bij te houden. (Foto: PR BLR-Bimon)
Als koploper op het gebied van duurzame klimaatinstallaties zal het team van BLR-Bimon moeten groeien om de vraag bij te houden. (Foto: PR BLR-Bimon) (Foto: )

BLR-Bimon lanceert vacatureplatform

  •   keer gelezen

Montfoort - BLR-Bimon heeft vorige week zijn langverwachte online vacatureplatform gelanceerd. Het platform BLR-Bimon Werkt heeft als doel sollicitanten uit Montfoort en omgeving te werven.


Met de vacaturesite wil de landelijke installateur op het gebied van duurzame klimaatinstallaties vakkundige medewerkers aantrekken. Het vacatureplatform helpt werkzoekenden uit regio Montfoort om het bedrijf te vinden en direct te solliciteren. Met name zelfstandige en eerste monteurs kunnen altijd wel aan de slag bij BLR-Bimon, waarbij zij in heel Nederland airconditioning en warmtepompen installeren. BLR-Bimon ziet een enorme groei in het aantal aanvragen voor het verduurzamen van bedrijfspanden. Als koploper op dit gebied zal ook het team van ruim 115 werknemers moeten groeien om de vraag bij te houden.
Belangstellenden die werkzaam zijn in een andere branche, kunnen met de interne bedrijfsschool van BLR-Bimon klaargestoomd worden tot een succesvolle medewerker. De leerlingen krijgen theorielessen en gaan daarnaast aan de slag in het speciale praktijklokaal. De bedrijfsschool biedt vier leerwegen, van korte cursussen tot erkende opleidingen. In de (avond)cursussen worden praktische vaardigheden aangeleerd, zoals de basis van koeltechniek, het afpersen van een gasleiding en hardsolderen.

www.blr-bimonwerkt.nl

Elke woensdag het nieuws uit Zenderstreeknieuws per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier