Ook burgemeester Petra van Hartskamp kwam Ad Vendrig en Corrie Vendrig - de Wit feliciteren met hun gouden huwelijksfeest . (Foto: Paul van den Dungen)
Ook burgemeester Petra van Hartskamp kwam Ad Vendrig en Corrie Vendrig - de Wit feliciteren met hun gouden huwelijksfeest . (Foto: Paul van den Dungen)

Gouden huwelijk Ad en Corrie Vendrig begon met dansen

Algemeen 380 keer gelezen

Het is alweer heel wat jaren geleden dat Ad Vendrig, toen nog afkomstig uit Benschop en Corrie de Wit uit Snelrewaard elkaar leerden kennen tijdens een dansavond in Rhenomare in De Meern. Maar daar lag wel het begin van een inmiddels gouden huwelijk.

Montfoort - Eenmaal van plan om samen verder te gaan, kochten zij een huis op Heeswijk, dat zij pas na hun huwelijk betrokken. Tot die tijd kwam zij er regelmatig met de bus langs en ze zeiden dan tegen elkaar: “Kijk daar staat ons huis”. De vader van Ad had een wasserij, waarvan Ad later eigenaar werd. Het was een wasserij voor bedrijfskleding en industrie en gevestigd in IJsselstein. Corrie deed wat kleine reparaties en verzorgt daar tot op de dag van vandaag de planten en bloemen. Het echtpaar heeft twee zoons en vijf kleinkinderen. Corrie schildert graag en daarvan zijn in huis mooie werken te bewonderen. Ook zingt zij al 31 jaar bij het het kerkkoor Caecilia. Ad is voorzitter van de VVE, oud-voorzitter van MSV’19, fietst, speelt golf, zat bij de EHBO en in schoolbesturen, maar is ook erg betrokken en dienstig bij de RK Parochie in Montfoort. Na de kerkdienst werd zondag feest gevierd met familie, vrienden en bekenden in Zalencentrum St. Joseph.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Afbeelding
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10