Foto:

Iris Baars van TOOS Regiokampioen 2019

  •   keer gelezen

Linschoten - Zaterdag 11 en 18 mei reist GV TOOS Linschoten met een groep van 10 meiden af naar Amersfoort voor de jaarlijkse Regiokampioenschappen turnen.


Sara Bakker en Gerrinda de Ruijter wisten zich eerder al te plaatsen voor de districtsfinale op 25 mei in Amsterdam door het turnen van stabiele oefeningen.

Lisa de Haan (instap D1) hield zich goed staande in een sterk deelnemersveld en heeft met de 8e plek ruimschoots een ticket voor de finale bemachtigd.

Lotte Bakker (pupil 1 D2) turnt keurige oefeningen op 3 toestellen, de balk is niet haar favoriet. Hiermee verdient zij de bronzen medaille en mag ook door naar de districtsfinale

Marit de Vries (Pupil 2 D2) turnt een ontspannen wedstrijd. Ze heeft laten zien vertrouwen hebben in haar eigen kunnen en straalde op de vloer. Ook zij heeft zich geplaatst voor de districtsfinale

Julia Dening en Famke van der Meer (Pupil 2 D1) turnen een constante wedstrijd. Julia mag welverdiend de zilveren medaille mee naar huis nemen. Famke laat zien dat je met hard werken beloond wordt en plaatst zich voor de districtsfinale.

Britt Bremer (Jeugd 1 D1) heeft een valse start op brug. Op de overige 3 toestellen turnt zij zich terug naar de top van het deelnemersveld. De resultaten van Britt zijn goed voor een 1e reserve plek op de districtsfinale.

Nienke Bremer en Iris Baars (Jeugd 1 D2). Nienke laat met nette oefeningen en prima cijfers zien dat zij op deze finale thuis hoort. Ze doet er zelfs een schepje bovenop en mag door naar de districtsfinale. Iris Baars turnt een foutloze wedstrijd. Ze mag hierdoor de gouden medaille mee naar huis nemen en zichzelf de Regiokampioen van 2019 noemen.

De districtsfinales vinden plaats op 25 mei en 15 juni in Amsterdam.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten