Jubilerende leden vergezeld door wethouder Van Wiggen.
Jubilerende leden vergezeld door wethouder Van Wiggen. (Foto: Martin Kolfschoten)

Jan de Bruin erelid Ons Genoegen

  •   keer gelezen

Montfoort - Een bomvolle zaal bij de 99e jaarlijkse muziekuitvoering van Ons Genoegen afgelopen zaterdag in het St. Josephgebouw: Ruim 85 muzikanten en/of dansers kwamen in actie tijdens deze uitvoering,


Een afwisselend programma van de (leerling)-slagwerkgroep, (leerlingen)-orkest en twirlgroep. “Fantastisch om te zien dat muziek zo leeft in Montfoort en dat de muziek je ook zo kan raken want muziek is emotie”, sprak Herman van Wiggen, wethouder van Montfoort. Herman had speciaal zijn verjaardag verzet om deze avond samen met zijn vrouw bij Ons Genoegen aanwezig te kunnen zijn.”Ons Genoegen mag zich gelukkig prijzen met zoveel jeugd en talent binnen de vereniging”.

Emotie ook tijdens de toespraak voor de jubilerende leden, Bijzonder om de hechte band met de muziekvereniging te voelen tijdens de huldiging, Lizzy van Zwol 10 jaar majorette en Jisha Visser 12,5 jaar lid. Bijzondere mijlpalen van deze enthousiaste jeugdige leden die nog lang niet klaar zijn met muziek maken en twirlen!

Aansluitend werd Jan de Bruin naar voren geroepen welke zichtbaar verrast was. Jan is al vele jaren lid van Ons Genoegen en al meer dan 65 jaar muzikant in hart en nieren maar doet ook heel veel werk voor Ons Genoegen op de achtergrond. Jan is een van de vaste vrijwillige docenten, menig muzikant die nu in het orkest speelt heeft les gehad of krijgt nu nog les van Jan. Daarnaast verzorgd Jan de financiele jaarverslagen, helpt onze penningmeester met raad en daad en regelt bv ook de subsidieaanvragen. Een duizendpoot waar je altijd terecht kan. Terecht dus ook dat er in de jaarvergadering van afgelopen maart unaniem is besloten om Jan te benoemen tot erelid van Ons Genoegen!

Voorzitter Jan de Koning sloot de avond af met een oproep om lid te worden van Ons Genoegen.:”We hopen met ons 100 jarig bestaan in 2020 ook ons 100e lid te mogen verwelkomen - gegarandeerd dat we daar een bijzonder tintje aan geven”!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten