EMTÉ Oudewater heropent als Coop

  •   keer gelezen

Op maandag 27 mei om 18 uur opent Coop in Oudewater feestelijk de deuren. De voormalige EMTÉ-supermarkt is dan voorzien van de frisse en moderne Coop-stijl. Ondernemer Marcel Heijmans: “We nodigen alle klanten en omwonenden van harte uit om de opening met ons mee te vieren!”


Tijdens de feestelijke openingsavond op maandag 27 mei presenteert de ondernemer samen met zijn familie – allemaal bekende gezichten in de winkel – en team de supermarkt vol trots aan de klanten. Heijmans: “Samen met mijn zonen knip ik het lintje door. We maken er een feestelijke avond van, natuurlijk zorgen we voor een lekker hapje en een drankje. In de eerste weken na de opening organiseren we bovendien allerlei leuke acties, de eerste 250 klanten ontvangen bij besteding van 20 euro of meer bijvoorbeeld een gratis appeltaartje.”

Ook de dagen na de opening is het feest in de winkel. Zo is er op woensdag 29 mei van 12 tot 17 uur een ballonnenclown aanwezig. Op vrijdag 31 mei kunnen klanten tussen 11 en 16 uur genieten van gratis poffertjes. En een dag later – op zaterdag 1 juni – worden er suikerspinnen uitgedeeld. Vanzelfsprekend zijn er ook aantrekkelijke aanbiedingen.


De verbouwing van het winkelpand aan het Joostenplein 35 is bijna afgerond. Alles vernieuwt: van het plafond en de stellingen tot de indeling. Allemaal in de frisse Coop-uitstraling. Een verruimd kruidenierswarenassortiment wordt aangevuld met een aantrekkelijke versafdeling en een centrale keuken, waar de hele dag verse maaltijden bereid worden. Ook de vertrouwde producten van de ambachtelijke slagerij behouden hun plekje in de schappen.

 

Elke woensdag het nieuws uit Zenderstreeknieuws per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier