Staand v.l.n.r.; Jan Graafland, Koop Huisman, Gerard Beringen, Hans Bakker, Han Heijnen Bart Lotens, Gé de Gunst, Jean Coulier, wnd vz Peter van der Peet. Zittend v.l.n.r. Klaas Kuik en Jan de Ruiter.
Staand v.l.n.r.; Jan Graafland, Koop Huisman, Gerard Beringen, Hans Bakker, Han Heijnen Bart Lotens, Gé de Gunst, Jean Coulier, wnd vz Peter van der Peet. Zittend v.l.n.r. Klaas Kuik en Jan de Ruiter. (Foto: Ingezonden)

Buurtbus Woerden-IJsselstein-Montfoort vraagt extra chauffeurs (m/v)

  •   keer gelezen

Op de laatste Algemene Ledenvergadering van de Buurtbusvereniging WIJ505/504 zijn een aantal leden door de waarnemend voorzitter Peter van der Peet in het zonnetje gezet omdat zij inmiddels 12.5 jaar hun trouwe chauffeursdiensten aan de vereniging beschikbaar hebben gesteld. Tevens vond een bestuurswisseling plaats; Cees Frankhuisen voorzitter en Embrecht van Groesen secretaris.


De nieuw voorzitter maakt Inmiddels melding van een toenemend succes van de Syntus Buurtbus 505/504, die op alle werk- en zaterdagen, met haar ruim zeventig vrijwilligers, een busdienst met vaste dienstregeling onderhoudt op het traject Woerden-Oudewater-Schoonhoven-Lopik-IJsselstein-Montfoort. De toegenomen bekendheid en populariteit onder de passagiers leidt tot nog steeds toenemende passagiersaantallen.

In de afgelopen periode is het regelmatig voorgekomen dat met name in de ochtendspits en bij slechte weersomstandigheden passagiers moesten blijven staan en wachten op alternatieve buslijnen.

In verband hiermee is besloten om na de zomervakanties de vervoerscapaciteit in de vroege ochtenduren op het traject Schoonhoven-Oudewater-Woerden v.v. te verdubbelen met een extra volg-bus.

Ook zal na de zomervakantie, vanuit de aanwezige vervoersbehoefte bij de ondernemers Tappersheul in Oudewater, lijn 505 een uur eerder om 7.03 uur van Woerden Station Zuidzijde vertrekken. Uitbreiding van de dienstregeling én natuurlijk verloop vragen om extra chauffeurs/vrijwilligers (m/v).

Vrijwilligers die zich een dagdeel per week willen inzetten voor het algemeen belang en er plezier aan beleven om met een service gerichte instelling en gedegen rijervaring (rijbewijs B) passagiers binnen de regio te vervoeren kunnen voor meer informatie terecht op de website van www.Syntusutrecht.nl of Secretaris@buurtbuswij505.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten