Foto:

GV TOOS goed vertegenwoordigd tijdens districtsfinale

  •   keer gelezen

Linschoten - Op zaterdag 15 juni werd in Amsterdam de Districtsfinale voor de verplichte oefenstof geturnd. Voor GV TOOS deden hier zeven turnsters aan mee in vier verschillende categorieën.In de jongste categorie (Instap D1) turnde Lisa de Haan op de vroege morgen haar finale. Zij behaald hier een 21e plaats. Lotte Bakker (Pupil 1 D2) turnt een hele nette wedstrijd en dit wordt beloond met een zilveren medaille.
Marit de Vries (Pupil 2 D2), Famke van der Meer en Julia Dening (beide Pupil 2 D1) turnen tegelijk maar in verschillende banen. Marit turnt een nette en stabiele wedstrijd en weet zich in de top-10 te turnen. Voor haar een knappe 8e plaats. Famke van der Meer turnt als eerste turnster van TOOS een zolendraai op brug en hij is gelukt. Erg knap om op een finale een nieuw element toe te voegen.

Julia Dening weet zichzelf wederom in de top te turnen en zelfs met een fout lukt het haar om de gouden medaille te veroveren. Zij mag zich een jaar lang districtskampioen van de pupillen D1 noemen. Nienke Bremer en Iris Baars (Jeugd 1 D2) sluiten de dag af. Nienke wordt met een stabiele wedstrijd keurig 13e. Iris eindigt door een vergeten element op vloer als 24e in het eindklassement.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten