Foto:

Foto-expositie en overhandiging 1e jubileumboek bij reünietoernooi MSV’19

  •   keer gelezen

Tijdens het reünietoernooi van het 100-jarige MSV’19 op zaterdag 22 juni a.s. is er voor iedereen de gelegenheid om tussen 15.00 - 17.00 uur in de bestuurs- en commissiekamer oude teamfoto’s te bezichtigen. Er zijn oude krantenberichten na te lezen en er is een doorlopende PowerPointpresentatie over de geschiedenis van MSV’19.


Er liggen jaarboeken van het eerste clubblad “Flits” over de periode 1968 t.m. 1994 en ook de eerdere jubileumboeken, waarvan de oudste dateert uit 1929 ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de club, kunnen worden ingezien.

Om 16.00 uur zal voorzitter Gijsbert Klein in de feesttent op sportpark Hofland een woordje richten aan de leden-, oud-leden en bijzondere leden van de club.
Onder het motto “100 jaar in 1 uur” is er dan de gelegenheid om gezellig samen onder het genot van een hapje en een drankje de rijke historie van MSV’19 nog eens de revue te laten passeren. Dit alles terwijl op de velden de wedstrijdjes tussen de jongere en oudere veteranen worden gespeeld.

Rond 16.15 uur zal het eerste jubileumboek “MSV’19 100 jaar in de Montfoortse samenleving” worden overhandigd aan onder andere de voorzitter van de jubilerende vereniging.

In het jubileumboek, voorzien van een hardcover omslag, vol foto’s, artikelen, wetenswaardigheden en persoonlijke interviews, wordt teruggeblikt op de rijke 100–jarige historie van de voetbalclub MSV’19. Bijzondere feiten worden eruit gelicht en er zijn artikelen over de vele activiteiten, die MSV’19 zo groot en familiair hebben gemaakt. De Montfoortloop, de biljartclub, de stormachtige ontwikkeling van het meisjesvoetbal en nog veel meer onderwerpen komen aan bod en natuurlijk kunt u ook de sportieve hoogte- en dieptepunten van ons eerste elftal uit met name de laatste 25 jaar erin terugvinden.

Per adres krijgen leden en sponsoren in het jubileumjaar na 22 juni a.s. één exemplaar gratis thuisbezorgd. Vanaf maandag 24 juni a.s. is het jubileumboek voor geïnteresseerden ook verkrijgbaar in de winkel van kantoorboekhandel MADO te Montfoort.

Het bestuur en de jubileumcommissie hopen op 22 juni a.s. velen te mogen ontmoeten op Sportpark Hofland.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten