Afbeelding

Medaille regen voor ritmisch gymnasten van GV Vogel in Londen

Algemeen 381 keer gelezen

IJsselstein - Op 6 en 7 juli vond in London de internationale London cup plaats. Hier namen acht ritmisch gymnasten van GV vogel het op tegen gymnasten uit onder andere Rusland, Kazachstan, Spanje en Engeland. 

Op vrijdag 5 juli vlogen de gymnasten onder begeleiding van trainster Marieke van Schaik, en ouders naar Londen. Op die dag was er tijd om de stad Londen te verkennen.

Op zaterdag 6 juli was de eerste wedstrijd dag van dit internationale toernooi. Als eerst kwam Lot van der Zouw in actie. Met haar mooie zonder materiaal oefening behaalde zij een tweede plaats. Nila van Hengstum liet op deze dag haar hoepel oefening zien. Haar oefening was in een sterk deelnemersveld eveneens goed voor een tweede plaats. Tot slot kwam Hawa Tanwir in actie met haar zonder materiaal oefening. Voor deze oefening behaalde zij naast een zilveren medaille ook een speciale prijs voor haar mooie, elegante oefening. 

Op zondag 7 juli kwamen de overige gymnasten van GV vogel in actie. Jotta Koliakis liet die dag haar zonder materiaal oefening zien en brak daarmee haar persoonlijk record. Met deze oefening heeft zij een gouden medaille behaald. Bij de senioren kwamen Anish Tersteeg, Jodie van Doremalen en Nadine Hamoen uit voor GV vogel. Elk lieten zij twee oefeningen zien. In de allround competitie wist anisha Tersteeg knap zilver te behalen en Jodie van Doremalen en Nadine Hamoen eindigde op een gedeelde tweede plaats. Alle drie onze senioren mochten die dag een speciale prijs in ontvangst nemen, doordat de jury talent in onze gymnasten zag. 
De wedstrijd werd afgesloten door Danique Ultee. Ook Danique brak deze wedstrijd haar persoonlijk record en dit werd beloond met goud! 

Voor de gymnasten was dit een onvergetelijke leerzame ervaring. Met deze mooie ervaring sluiten zij dit ritmische gymnastiek seizoen af, en gaan zij nu genieten van een welverdiende vakantie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14
Afbeelding
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37
Afbeelding
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:50
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws 22 apr, 16:25
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:20