Een deel van de groep in de Linnaeushof. De anderen bleven na de regen liever nog even lekker buiten spelen. (Foto: WegWijs)
Een deel van de groep in de Linnaeushof. De anderen bleven na de regen liever nog even lekker buiten spelen. (Foto: WegWijs) (Foto: )

Regen mag de pret niet drukken tijdens uitje WegWijs

  •   keer gelezen

Montfoort / Linschoten - Een volle bus met maar liefst 55 personen vertrok woensdag 31 juli vanuit Montfoort naar de Linnaeushof in Bennebroek. De planning was om met de bezoekers van de leer- en spelmiddagen van Stichting WegWijs Montfoort-Linschoten, optimaal te gaan genieten van Europa’s grootste speeltuin.


Helaas hadden de weergoden besloten dat het op die dag, met name in Bennebroek, de hele dag zou stortregenen. Pas om 15.50 uur werd het droog. Gelukkig liet niemand hierdoor zijn humeur bederven en hebben de kinderen zich geweldig vermaakt in de binnenspeeltuin.
Ondanks het barre weer ging iedereen weer blij en tevreden de bus in. De kinderen hebben genoten van een heel leuk uitje, dat mogelijk is gemaakt door een gift van protestantse gemeente De Rank. Alle deelnemers kregen bovendien aan het begin van de dag een rugzakje uitgereikt, gevuld met lekkernijen, die aangeboden werden door diverse sponsors. ‘’Namens alle deelnemers veel dank aan al deze gulle gevers voor de verwennerij!’’
Stichting WegWijs organiseert activiteiten voor alle inwoners van Montfoort en Linschoten in De Rank te Montfoort, waaronder een taalgroep, de HapSnapmaaltijden, uitjes, fiets- en computerlessen. Voor nadere informatie zie www.swml.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten