Het jaarlijkse huttendorp is altijd een groot succes
Het jaarlijkse huttendorp is altijd een groot succes (Foto: De Heksenketel)

Heksenketel wordt weer grootste feest voor kinderen uit Oudewater

  •   keer gelezen

Van maandag 26 tot en met donderdag 29 augustus is het weer tijd voor het grootste feest voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar uit Oudewater en omgeving: kindervakantieweek De Heksenketel!


Dit jaar staat de Heksenketel in het teken van ‘Tussen Kunst en Kids’. Tijdens de week duiken de kids in de wereld van de kunst: van klassiek tot modern en van schilderkunst tot theater en dans. Bijna alles komt aan bod tijdens de leukste week van het jaar!

Wat dacht je van de zonnebloemen van Van Gogh, een kubistische robot en de gezichten van Picasso? Maar ook: muziek maken, acteren en nog veel meer. Deze week wordt er één om in te lijsten.

Natuurlijk zijn de vrijwilligers van De Heksenketel ook dit jaar onze vaste activiteiten niet vergeten. Je kunt weer naar hartenlust huttenbouwen, broodjes bakken boven een vuurtje, schminken, knutselen, koken en ga zo maar door. Er is teveel om op te noemen. Er zijn ook gave extra activiteiten zoals lasergamen en de brandweermiddag. Donderdagmiddag is er een Vossenjacht in de binnenstad van Oudewater en donderdagavond wordt de week feestelijk afgesloten met een spetterend programma. En zoals ieder jaar is de Heksenketelweek weer helemaal gratis! Je vindt het Heksenketelterrein bij Tjonkie, Touwslag 2, Oudewater.

Maandag tot woensdag: 9.30-12.00 uur en 13.30-15.30 uur (Tjonkie)

Donderdag: 9.30-12.00 uur (Tjonkie), 14.00-15.30 uur (Vossenjacht vanaf De Markt) en 19.00-21.00 uur (Tjonkie).

Meer informatie en het volledige programma: www.heksenketel-oudewater.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten