Soliste Trudi Bos speelt in de Suite nr. 2 h-Moll voor fluit, strijkers en basso continuo (BWV 1067) van Johann Sebastian Bach.
Soliste Trudi Bos speelt in de Suite nr. 2 h-Moll voor fluit, strijkers en basso continuo (BWV 1067) van Johann Sebastian Bach. (Foto: )

Prinsenconcerten in vestingsteden Montfoort en Oudewater

  •   keer gelezen

Montfoort / Oudewater - Onder het motto Plezier met muziek gaat Camerata Capelle komend Open Monumentenweekend op tournee met een serie Prinsenconcerten in de vestingsteden.


Camerata Capelle legt zich toe op het repertoire uit de barok en de klassieke periode. Zij spelen op 14 en 15 september werken van Cimarosa, Bach en Telemann. Fluitiste Trudi Bos soleert in de h-moll Suite van J.S. Bach en hoboïste Marjola speelt in het bekende hoboconcert van Cimarosa.

De concerten op zaterdag 14 september zijn om 11 uur in de Petruskerk, Woerden; om 13 uur in de NH Kerk, Bodegraven en om 15.30 uur in de Gasthuiskapel, Gouda.

Op zondag 15 september vinden de concerten plaats om 11 uur in de Oud-Katholieke Kerk, Oudewater; om 13 uur in de Johannes de Doperkerk, Montfoort en om 15 uur in het Zilvermuseum, Schoonhoven).

Alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten