Wisselend resultaat bij badmintonners Apollo

Algemeen 94 keer gelezen

IJsselstein - In de 1e speelweek van het nieuwe competitieseizoen startte Apollo 1 in een hogere divisie na de promotie van vorig seizoen.Ruben Makkee en Arjan van Rijn mochten meteen flink aan de bak tegen Unicum1, maar wisten de herendubbel in 3 sets te winnen.Ruben speelde ook een driesetter in zijn enkelpartij, maar wist deze niet te winnen. 2-6 verlies.Cynthia de Keijzer wist als enige haar enkelpartij vrij makkelijk te winnen.

Apollo 2 is een heel nieuw team met 2 jeugdspelers. Zij speelde hun 2e wedstrijd en behaalde een beter resultaat dan vorige week, toen er geen enkele punt werd gehaald. In deze wedstrijd wisten Ivo de Mari en Monique van Straaten hun enkelpartij te winnen en de Mixpartij van Ivo en Ingrid Otto leverde een winstpunt op. 3-5 verlies

Apollo 3 speelde bij De Sjeve Sjuttel 2. De herendubbel begon met een verlies in 3 sets. Deze nieuwe combinatie van Bart Aartsen en William de Wit moest nog even wennen aan elkaar. De rest van de partijen werd, op één enkelpartij gewonnen: 2-6 winst.

Apollo 4 speelde ook tegen BAN Amersfoort.Zij maakte er een gelijkspel van. De dames deden het hier het beste door de dubbel en hun singelpartijen te winnen. Invaller Chris Baegen zorgde voor de 4e punt.

Ook mannen3 had een goede start met een 6-2 overwinning, 1 dubbelpartij werd hier verloren en één enkel partij.

Mannen 1 had een makkelijk begin bij BAN (Amersfoort). Bij De Apollo mannen waren duidelijk meer ervaren en wisten al hun partijen met overmacht te winnen. 8-0 winst.

Jeugdteams J1 en J4 zijn het jaar goed begonnen door allebei met 0-6 te winnen. Teams J2 en J3 hadden het beduidend moeilijker tegen tegenstanders die net een groeispurt achter de rug hadden en verloren met 4-2 en 6-0, ondanks dat ze tactisch vaak wel het betere spel hadden. De twee nieuwe teams J5 en J6 die dit jaar voor het eerst competitie spelen maar in verschillende leeftijdsklasses uitkomen hebben goed hun best gedaan. Helaas kon team J5 geen vuist maken en verloor met 6-0, alhoewel ze wel in 3 partijen erg dichtbij hun tegenstander kwamen. J6 had een droomstart en won met 2-4.

Aanstaand weekend spelen de meeste teams een thuiswedstrijd. Tevens zijn de senioren zondag in Herentals voor het jaarlijks uitwisselingstoernooi met Herentals.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14
Afbeelding
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37
Afbeelding
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:50
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws 22 apr, 16:25
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:20