VVIJ MO17 behaalt eerste punt thuis tegen De Spartaan’20

Algemeen 98 keer gelezen

IJsselstein - Het bezoek van De Spartaan’20 was op papier de ideale tegenstander,de hekkesluiter in deze 4e divisie. Een grote kans voor VVIJ MO 17 na twee thuisnederlagen, de eerste winst te boeken tegen deze opponent. De vier punten van VVIJ waren behaald in drie uitwedstrijden.

Het was met name niet de 1e helft dat VVIJ tot grote daden kon komen, de tegenstander dicteerde en VVIJ keek bewonderend toe. Het was, na een fout, in het verdediginsblok dat de gasten binnen 2 minuten een voor-sprong namen: 0-1. VVIJ ploeterde maar kon alsnog via Dagmar na 10 minuten op gelijke hoogte komen; 1-1.Spartaan’20 was duidelijk de betere ploeg en nadat een schot de paal van VVIJ goal had geranseld (30e min) was het slechts uitstel van excecutie. In de 40e min. een pracht steekbal bracht de Spartaan speelster in ideale positie en VVIJ goalie Angela was kansloos; 1-2.
Na de rust kwam een getergd VVIJ in het veld, en was het meer een wedstrijd tussen gelijkwaardige ploegen. In de 51e min. werd VVIJ beloond toen Yanella met een fraai schot van 26 meter de gelijkmaker liet aantekenen: 2-2. Heel lang kon VVIJ niet genieten want wederom nam de Spartaan de leiding (53 min); 2-3. VVIJ bleef naarstig zoeken naar de gelijkmaker en Spartaan loerde op een
mogelijke beslissende 4e goal. In de 67e minuut kreeg VVIJ toch loon naar werken toen Isabella zorgde voor de gelijkmaker: 3-3. Beide ploegen hadden recht op punten, De Spartaan over 80 minuten de betere ploeg, en VVIJ op basisvan een betere 2e helft verdiende minimaal het eerste punt. Volgende week is VVIJ te gast bij OJC in Rosmalen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Afbeelding
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10