Rondje Regio 2019

Algemeen 102 keer gelezen

Fiets je een Rondje Regio mee op 28 september? Voor de derde keer op rij organiseert Den Hartog Verzekeringen/RegioBank het Rondje Regio voor fietsliefhebbers uit de buurt!

Zaterdag 28 september bent u met uw fiets van harte welkom om deel te nemen aan een route van maximaal 40 kilometer door de prachtige omgeving van de Lopikerwaard! Deze fietstocht is inmiddels een traditie geworden van ons kantoor en is voor iedereen gratis toegankelijk. Neem dus gerust je partner, (klein)kinderen, vrienden en familie mee! Doe mee en steun een goed doel! Wij dragen graag ons steentje bij aan de leefbaarheid in onze regio met het organiseren van Rondje Regio.

Dit jaar vragen we daarbij extra aandacht voor het Hospice IJsselstein, waar medewerkers en vrijwilligers dag en nacht klaar staan voor mensen, die in hun laatste levensfase zijn U kunt vrijwillig een bijdrage doen aan het hospice bij de startlocatie.

Naast deze opbrengst heeft Den Hartog Verzekeringen samen met Nh1816 Verzekeringen, onze partner in particuliere schadeverzekeringen, een extra donatie voor dit goede doel in petto. Dit bedrag wordt op 28 september bekendgemaakt. Beleef onze regio op de fiets Stap 28 september op bij Podiumweg 1 te IJsselstein. U kunt starten tussen 10 en 12 uur. De route vindt u via de Fietsknoop App, u kunt de route vinden door te zoeken op Rondje Regio 2019. Daarnaast zullen wij ook fietskaarten voor u klaar hebben liggen. Tijdens de rit bieden wij een hapje en een drankje aan. Heeft u vragen over onze fietstocht, neem dan contact op via janet@denhartogverzekeringen.nl of bel met 030-3039733. Voor meer informatie: https://www.denhartogverzekeringen.nl/actueel/rondje-regio

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Afbeelding
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10
Afbeelding
Overval op woning in Lopik blijkt poging tot oplichting update 25 mrt, 16:46