IJFC-vrouwen stijgen naar zesde plaats

Algemeen 96 keer gelezen

IJsselstein - De vrouwen van IJFC hebben een zeer verdiende 3-1 overwinning behaald op het Ridderkerkse RVVH VR2. Dankzij deze drie punten stijgt de ploeg opnieuw op de ranglijst en bekleedt nu de zesde plaats.

In tegenstelling tot eerdere weken startte IJFC niet goed, want binnen een minuut stond het al 0-1. Bij de eerste aanval daarna trok de verdediging van RVVH aan de noodrem en de goed leidende scheidsrechter trok geel. De toon was gezet. In de 6de minuut werd Iris Werkhoven vastgehouden in het strafschopgebied. Penalty. Lysanne van Oostrom schoot feilloos de 1-1 binnen. IJFC werd sterker en al in de 18de scoorde Lois Spliet prachtig de 2-1 na een snelle uitbraak.
In de tweede helft speelde IJFC verzorgd voetbal. De bal ging goed rond en IJFC zocht steeds de vrije man. Dit resulteerde in veel kansen en corners, maar het duurde ongeveer 20 minuten voordat de verlossende treffer valt met een kopbal van Lysanne van Oostrom na een voorzet van Annika Schrijvers. In de resterende tijd speelt IJFC professioneel de wedstrijd uit. Foto: Floor Lemmers

Provincie Utrecht werkt als aandeelhouder mee aan oplossingen overvol elektriciteitsnet Nieuws 28 mrt, 13:06
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10