Een aantal leden van het bestuur Women in Business Oudewater met in het midden succesvol zakenvrouw Laura Bellai. (Foto: PR)
Een aantal leden van het bestuur Women in Business Oudewater met in het midden succesvol zakenvrouw Laura Bellai. (Foto: PR)

Vrouwelijke ondernemers enthousiast over Women in Business

Algemeen 228 keer gelezen

Oudewater - Het bestuur van Women in Business Oudewater (WBO) - dé netwerkvereniging voor vrouwelijke ondernemers in Oudewater – is druk met de voorbereidingen voor de eerste bijeenkomst op dinsdag 8 oktober in het Muziekhuis in Oudewater. Er hebben zich al ruim veertig ondernemende dames aangemeld voor deze avond met succesvol zakenvrouw Laura Bellai.

Jolanda Goense van WBO: “Het is fantastisch dat er zoveel vrouwen interesse hebben in WBO. Dat betekent dat we echt wat toevoegen in Oudewater. We hebben veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen en er heeft zich zelfs al iemand officieel als lid aangemeld. Daar zijn we als bestuur best trots op!”
Elke vier weken komt het bestuur van WBO samen om te vergaderen. Terwijl voor de bijeenkomst op 8 oktober de puntjes op de I worden gezet, wordt ook alweer gesproken over de invulling van de volgende bijeenkomst in november. Vijf keer per jaar een inspirerende en unieke avond organiseren heeft behoorlijk wat om handen.

Astrid Muller: “We denken uiteraard goed na over de invulling van de bijeenkomsten, met afwisselende onderwerpen. De ene keer een spreker en de volgende keer een workshop waarbij we zelf aan de slag gaan. Daarnaast zoeken we voor elke avond een passende locatie.”

WBO is er voor alle vrouwelijke ondernemers uit- óf die actief zijn in Oudewater. De netwerkvereniging wil de ondernemers verbinden, ervaringen laten delen en laten groeien. Vijf keer per jaar organiseert zij een leerzame en inspirerende avond. Tijdens de eerste bijeenkomst, op dinsdagavond 8 oktober, houdt succesvol zakenvrouw Laura Bellai een interactieve presentatie over haar boek over haar ervaringen als zakenvrouw. Aansluitend krijgen de onderneemsters gelegenheid elkaar te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden kan nog! Op contact@wboudewater.nl. Meer informatie over WBO en de bijeenkomst op 8 oktober vindt u op de Facebookpagina Women in Business Oudewater.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 8 uur geleden
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 uur geleden
• De Nieuwegeinse band Dutchicana is één van de finalisten.
Vier bands strijden om titel Fulco's Battle of the Bands 2024 Nieuws gisteren
Afbeelding
Ook Cals College geraakt door cyberaanval leverancier van boeken Nieuws 17 apr, 13:37
Afbeelding
Donaties maken AED op scoutingclubgebouw in IJsselstein mogelijk Nieuws 17 apr, 11:17
Afbeelding
PvdA IJsselstein wil een solidariteitsfonds voor basisscholen Nieuws 17 apr, 10:13