Algemeen 105 keer gelezen

Montfoort - Zaterdag 12 oktober kwam Terneuzense Boys op bezoek in Montfoort.
Deze ploeg promoveerde vorig seizoen vanuit de tweede klasse en wist daarbij ook dat het een seizoen in zal gaan waar de reisafstanden groot zullen zijn.
Na maar liefst ruim 3 uur in de bus te hebben gezeten kwamen de Boys aan in Montfoort om al snel in te zien dat er niets te halen zal zijn bij Montfoort SV’19.

De mannen van trainer Bart Schreuder begonnen sterk aan de wedstrijd en namen vanaf minuut 1 het heft in handen en schotelden de vele toeschouwers een sterke eerste helft voor. Met goed en verzorgd voetbal stapelden de kansen zich op.
In de 9de minuut was het dan ook Roel Schirra die de 1-0 op het bord zette. Na een goede dribbel legde hij aan op de rand 16 meter en liet met een droge schuiver de keeper kansloos.
In de 32ste minuut was het Don Mimpen die na grabbelen van de keeper de bal binnen kon schieten. Toen ook Jort van Geffen vlak voor rust het net wist te vinden was de wedstrijd zo goed als gespeeld. Er was een ruststand van 3-0 bereikt en niets stond er meer in de weg voor een mega uitslag.

Ook in de tweede helft was Montfoort SV’19 heer en meester. Er werden geen kansen weggegeven en bele kansen gecreëerd.
Het mag dan ook een wonder heten dat het scorebord lange tijd op 3-0 bleef staan. Tot de 72ste minuut waar Terneuzense Boys na een vlijmscherpe counter de 3-1 aantekende.
De Zeeuwen kregen zowaar weer een beetje hoop op een resultaat, maar Jort van Geffen maakte op goed aangeven van Denny van Loen aan alle illusies een einde. Alleen voor de keeper liet Jort de keeper kansloos en schoot in de 86ste minuut goed binnen.
Er werd een eindstand van 4-1 bereikt waardoor de Montfoortenaren met 7 punten uit 4 wedstrijden een prima start van de competitie kennen en waarin blijkt dat er veel mogelijk is met deze spelersgroep.
Aansluitend bleef het nog lang onrustig in de kantine.

Komende zaterdag 19 oktober speelt Montfoort SV’19 een uitwedstrijd bij SVL.
SVL heeft net als Montfoort SV’19 7 punten.
Dit wordt dan ook een wedstrijd waarin één van beide ploegen naar boven aan zal haken.

Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 3 uur geleden
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 4 uur geleden
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 6 uur geleden
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 13 uur geleden
• De Nieuwegeinse band Dutchicana is één van de finalisten.
Vier bands strijden om titel Fulco's Battle of the Bands 2024 Nieuws 19 uur geleden
Ook Cals College geraakt door cyberaanval leverancier van boeken Nieuws gisteren
Donaties maken AED op scoutingclubgebouw in IJsselstein mogelijk Nieuws 17 apr, 11:17
PvdA IJsselstein wil een solidariteitsfonds voor basisscholen Nieuws 17 apr, 10:13