DJ Mytrix treedt ook regelmatig op in IJsselstein
DJ Mytrix treedt ook regelmatig op in IJsselstein Foto: Karin Doornbos

DJ Mytrix millennial met ambities

Algemeen 169 keer gelezen

Maxim Blind (18) alias DJ Mytrix begint een bekende naam te worden in de regio en daarbuiten. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al een aardige staat van dienst als DJ en producer opgebouwd. Maxim draait regelmatig in het clubcircuit in binnen- en soms zelfs in het buitenland. Onlangs neemt hij samen met een groep vrienden een videoclip op.

IJsselstein - Interesse voor het maken van muziek begint vroeg bij Maxim. Als hij twaalf jaar is maakt hij al muziek met computer en controller. Al snel wordt hij benaderd om zijn muziek te draaien op feestjes van vrienden en familie. “Buurtbarbecues en verjaardagen, dat soort dingen.” Dit groeit uit tot steeds meer serieuze boekingen. “Cafe’s, clubs, festivals.”
Hij heeft gemiddeld drie à vier boekingen in de maand. Maxim treedt ook regelmatig in IJsselstein op. Naast zijn studie Hotel en Eventmanagement aan Hogeschool Tio in Utrecht is dit een fijne bijbaan. “Beter dan vakkenvullen”, lacht hij. Het geld dat hij verdient met de optredens investeert hij in nieuwe apparatuur. En nu is er dan een nieuwe videoclip. Maxim heeft al eerder een nummer met videoclip uitgebracht. En niet zonder succes: de clip heeft al meer dan 200.000 streams op Spotify en is 19.000 keer bekeken op YouTube. Een tijdje geleden ontstaat bij hem het idee om weer eens een video op te nemen. Via sociale media komt hij in contact met de zangeres Shaylene en de zanger/rapper Destin / D-Sastro. Ze duiken samen de studio in en er ontstaan diverse creatieve ideeën. Dit resulteert in het nummer ‘Non Stop’, een liefdesliedje. Op 31 augustus van dit jaar nemen ze de bijbehorende videoclip op in aanwezigheid van figuranten, danseresen, een schipper en twee videograven . “Een lekker vrolijk en zomers nummer’’, noemt hij het. ‘’Op een boot.”
Op dit moment wordt de laatste hand aan de video gelegd. “Maar hij is binnenkort te bekijken en beluisteren”, aldus Maxim.
Hij wil uiteindelijk graag helemaal van zijn muziek kunnen leven. “Maar ik maak eerst mijn school af, dan heb ik altijd iets om op terug te vallen.”

Destin, Shaylene en Maxim zijn drie opkomende jonge artiesten uit Nederland. Ze hebben onlangs samen een videoclip opgenomen. Destin/D-Sastro (16) is rapper. Shaylene (17) is zangeres. Maxim (DJ Matrix) produceert de video. De clip is binnenkort te zien via Spotify, Instagram en YouTube. Neem voor meer info en boekingen contact op met Maxim: via mail: djmytrix.info@gmail.com of kijk op zijn Instagram-account: https://instagram.com/mx.bl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 19 uur geleden
Afbeelding
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 23 uur geleden
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws gisteren
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws gisteren
Afbeelding
Op & Top Vrouw bij Sisters Event in Dorpshuis Benschop Nieuws 22 apr, 14:18
• Twee van de winnaars. In totaal waren er 36 bekers te vergeven.
Prijzenregen tijdens clubkampioenschappen Apollo Sport 22 apr, 11:45
Afbeelding
IJsseloever Dames 1 nog niet uit gevarenzone Sport 22 apr, 09:09
Afbeelding
Montfoort SV'19 pakt broodnodige punten, IJFC verrast sterk PVCV en ander voetbal Sport 22 apr, 08:50