Het Kalsbeek College organiseert op woensdagmiddag 6 november proeflessen voor groep 8-leerlingen die benieuwd zijn naar de school.
Het Kalsbeek College organiseert op woensdagmiddag 6 november proeflessen voor groep 8-leerlingen die benieuwd zijn naar de school. (Foto: Kalsbeek College)

Proeflessen op het Kalsbeek College

  •   keer gelezen

Voor groep 8-leerlingen die benieuwd zijn naar het Kalsbeek College, organiseert de middelbare school in Woerden op woensdagmiddag 6 november proeflessen.


Het Kalsbeek College scoort goed met de havo-6 en mavoXL-route en de Kalsbeek Voetbal Academie. Hetzelfde geldt voor U-Talent en Cambridge English, programma’s die leerlingen uitdagen en inspireren. Het Kalsbeek College staat niet stil. Nieuwe ontwikkelingen zorgen ervoor dat leerlingen kunnen groeien op een manier die bij ze past: als leerling én als persoon.

Inspiratie
Op locatie Schilderspark zijn er boeiende, nieuwe vakken en programma’s, zoals Science, Mythe en Werkelijkheid, Design & Technologie en de Vecon Business School. Op locatie Bredius is er ontzettend veel keuze, doordat vmbo-leerlingen uit maar liefst zes beroepsrichtingen kunnen kiezen. Ook mavoXL-leerlingen profiteren hiervan. Deze leerlingen kunnen een extra praktijkvak volgen dat aansluit op hun interesses en hun toekomst op het mbo.

Eerste stap
De proeflessen zijn een mooie eerste stap voor groep 8-leerlingen om te ervaren hoe het werkt op de middelbare school, zoals verschillende leraren, een bel tussen de lessen, wisselen van lokaal en welke lesstof ze kunnen verwachten in de brugklas. Groep 8’ers kunnen zich aanmelden voor de proeflessen op www.kalsbeek.nl/proeflessen

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten