Volleybalsters Jupiter strijdend ten onder

Algemeen 63 keer gelezen

Oudewater - Afgelopen zaterdag hebben de dames van Jupiter 1 het opgenomen tegen Switch. Switch is de huidige nummer 1 in de competitie. Voorafgaand aan de wedstrijd waren beide teams dus al gebrand om te winnen.

In de eerste set wordt wel duidelijk dat Switch een sterke partij is die goed tegenstand biedt. Jupiter kan aardig bijblijven, maar blijft wat achter in servicedruk. Switch wint de eerste set met 18-25. In de tweede set zorgt dat bij Jupiter toch voor wat zenuwen en maakt dat, dat de vechtlust toch wat weggetrokken is. De set wordt door Jupiter verloren met 11-25, ondanks de ballen die door Melissa Klarenbeek, de libero van het team, van de grond af duikt. In de derde set herpakken de dames zich goed. De blokkering is erg sterk, met name Djouke Deutekom laat zich hier erg goed zien. De spelverdeelster, Nika Morsink, laat zich ook niet kisten door eventuele tussennetten of banken die in de weg staan om geen bal te laten vallen. De vechtlust is dus weer een beetje terug, maar dit resulteert helaas niet in een gewonnen set. Switch is toch te sterk en pakt ook de derde set met 19-25. In de vierde set merken we dat Jupiter toch moegespeeld is. Het publiek moedigt nog goed aan, maar dit vult de energie van de dames helaas niet voldoende aan om de set te pakken. De wedstrijd eindigt in een 0-4 verlies.

Na de wedstrijd evalueren we altijd nog even en kiezen we de ‘Meid van de Wedstrijd’. Laatst genoemde titel is voor Annika Reijneveld, die ondanks het sterke blok en de georganiseerde verdediging van Switch ieder punt dat langs haar kwam, wist te scoren. Daarnaast komt er , onder het genot van een hapje en een drankje, naar voren dat Switch ons een lastige tegenstander vond en ons nog ver ziet komen in de competitie. Dat is natuurlijk een supercompliment! Onze volgende wedstrijd is in Soest, tegen Sovoco dames 2!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14
Afbeelding
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37
Afbeelding
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:50
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws 22 apr, 16:25
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:20