Ruime overwinning Vrouwen IJFC

Algemeen 86 keer gelezen

IJsselstein - Afgelopen zaterdag speelden de vrouwen van IJFC tegen het derde geklasseerde CSW uit Wilnis. Net als vorige week startte IJFC goed aan de wedstrijd en kon Iris Werkhoven al in de 2de minuut de bal achter de keepster van CSW tikken.

IJFC nam het initiatief en speelde veel op de helft van de tegenstander. Het wapenfeit van CSW was vooral de lange bal, maar daar wist de IJFC verdediging wel raad mee. In de 14de minuut volgde opnieuw een voorzet van Lois Spliet, echter de keepster van CSW kreeg de bal niet onder controle en de attente Iris Werkhoven schoot de bal in het doel: 2-0. Uit een corner in de 18de minuut kon CSW de aansluitingstreffer scoren: 2-1. Dit was ook de ruststand.

In de 54ste minuut kreeg IJFC een vrije trap op rechts ver buiten het strafschopgebied. De jarige Annika Schrijvers stond achter de bal en schoot de bal hoog op het doel en deze verdween over de keepster schitterend in het doel: 3-1. Vier minuten later bepaalde, de net in het veld gekomen, Lysanne van Oostrom met een droog schot de eindstand op 4-1.

Omdat er verrassende uitslagen waren bij de andere wedstrijden in de 1ste klasse klom IJFC met deze verdiende overwinning 1 plaats op de ranglijst.

Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10