KNA en Ons Genoegen gezamenlijk
KNA en Ons Genoegen gezamenlijk (Foto: Marcel Walinga)

Grootse finale samenwerking Ons Genoegen en KNA Nieuwpoort

  •   keer gelezen

Montfoort - Een muzikaal feest voor supporters van de beide muziekverenigingen, de muzikanten zelf en de bewoners van het Antoniushof natuurlijk.


Alweer voor de 4e keer organiseerde Ons Genoegen een samenwerkingsconcert met een buurvereniging. Deze keer was KNA uit Nieuwpoort uitgenodigd en verzorgden ze samen een mooi concert.

KNA beet het spits af met de 3 stukken waarmee ze enige tijd geleden de eerste prijs haalden op een landelijk muziekconcour, het was al snel duidelijk dat die prijs terecht was toegekend!

Ons Genoegen vervolgde o.a. met “Pirates of the Caribbean” en “The Wind Beneath my Wings” een mooie solo door Martin Kolfschoten op het Euphonium.

Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Harry Tazelaar waardoor er ook een groot gedeelte gezamenlijk uitgevoerd kon worden. Een orkest van ruim 60 muzikanten, brachten de herkenbare stukken “When the rain begins to fall”, “Sway” en als klapper de afsluiting “River deep mountain High”

Een genot om te spelen als muzikant maar zeer ook voor het publiek, de accoestiek van het Atrium maakte het geluid extra vol en warm. Dirigent Harry Tazelaar was zichtbaar trots op de beide muziekverenigingen ;”Magisch om voor zo’n groot orkest te mogen staan”.

Dit was het laatste concert van dit jaar voor de 99 jarige muziekvereniging Ons Genoegen.In 2020 kunt u veel muzikale activiteiten verwachten. De vereniging viert dan haar 100 jarige bestaan!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten