Benschop laat zich simpel aftroeven

Algemeen 87 keer gelezen

Benschop - Na een weekje rust was FC Almere in Benschop de tegenstander. Almere had weinig veranderingen ten opzichte van het afgelopen seizoen, dus Benschop wist wat ze te wachten stond. Ondanks de uitgebreide voorbeschouwing van de technische staf bleken de waarschuwingen tegen dovemans oren te zijn gezegd en werd Benschop met name in de eerste helft door hun slappe instelling helemaal zoek gespeeld.

Vanaf minuut een liep Benschop achter de feiten aan en had geluk, dat het al na een kwartier op een aanzienlijke achterstand had gestaan. Al in minuut een ontsnapte Benschop al aan de 0-1 toen Lesley Vlieger helemaal vrij staand net naast schoot. Douwe Willemars schoot daarna net over en hun geweldige spits Gaby Bouwmeester miste vrij voor Mitchell van Oort. Debutant Mitchell Frericks, een lichtpuntje bij Benschop, deed namens Benschop wat terug, maar zijn vliegend schot vloog net over het Almere doel. Daarna was het over voor Benschop. Alle duels op het middenveld werden verloren en de bezieling om er iets van te maken ontbrak. Een afgeslagen corner in de 19e minuut van Benschop leverde een snelle uitbraak op en Bouwmeester speelde op simpele wijze de Benschop verdediging zoek en scoorde 0-1. Het was ook gelijk einde oefening voor Benschop want in minuut 37 stond het 0-4 voor FC Almere. Het was ontluisterend om te zien hoe Benschop volkomen weggespeeld werd door een prima voetballend Almere. Gaby Bouwmeester 2 keer en Rogier Arduin zorgden voor de comfortabele 0-4 ruststand.

Gelukkig werd het na de rust leuker voor het Benschop publiek om naar te kijken. De slappe inzet van Benschop in de eerste helft maakte gelukkig plaats voor meer inzet.. Almere viel wat terug en de drie invallers bij Benschop zorgden voor wat meer druk richting het Almere doel.. Martijn de With en Mitchell Frericks waren al dicht bij de eretreffer en de 80e minuut kreeg Benschop loon na werken. Patrick Maton kwam op rechts door. Hij verschalkte keeper Roelofsen en zette de 1-4 eindstand op het bord.

Een ding is gebleken tegen Almere. Zonder volledige inzet van iedereen wordt het moeilijk om punten te pakken tegen dit soort ploegen.

Zaterdag moet er om 15.00 uur aangetreden worden bij BFC in Bussum. De spelers en supporters bus vertrekt om 13.15 uur vanaf het sportpark.

Opstelling Benschop: Michell van Oort, Jeroen Lieverse, Niels Beeres, Remco van Wijngaarden, Mike Vergouw, Jeroen Lamboo, Martijn de With, Stef Elings, (61e min Achraf Merroun), Mitchell Frericks ( 69e min Kwame Ballo) , 46e min Mats Bakker en Patrick Maton.

Provincie Utrecht werkt als aandeelhouder mee aan oplossingen overvol elektriciteitsnet Nieuws 23 uur geleden
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41