Sam Ace op MainStage Dreamfields Mexico
Sam Ace op MainStage Dreamfields Mexico Foto: www.djsamace.com

Dj Sam Ace Samazing op Dreamfields Mexico

Algemeen 410 keer gelezen

IJsselstein - De in IJsselstein wonende Sam Ace is als dj geen onbekende meer. Toen zij ruim een jaar geleden besloot om onder Sam Ace als Dj te gaan draaien had zij niet kunnen vermoeden nu al tussen de allergrootste dj’s van de wereld te mogen staan.

Tijdens het Dreamfields festival in Guadalajara, Mexico opende zij de MainStage met daarop grote namen als Martin Garrix, Lost Frequencies, Julian Jorden en onder meer Sunnery James & Ryan Marciano.

“Ik ben nog steeds aan het bijkomen van deze geweldige trip. Zoveel ervaringen en indrukken in zo’n korte tijd. Sinds ik ben gaan draaien ben ik in een heuse rollercoaster terecht gekomen. Een rollercoaster die maar niet op lijkt te stoppen. Wie had dit ooit kunnen bedenken toen ik een jaar geleden met draaien begon. Ik niet in ieder geval!”

Behalve op Dreamfields Mexico stond Sam Ace onder meer op festivals als Dreamvillage, SomeoneToldme, La Musica en Dutchweek. Daarnaast in diverse clubs waaronder het fameuze Nikki Beach waar zij ook op de RED closing party in Marbella draaide.

Het gaat allemaal zo snel, echt ongelooflijk. Iedere keer als ik heb gedraaid komt er weer een nieuwe kans op mijn pad. Ook in Mexico ben ik door meerdere mensen benaderd met de vraag of ik meer in Zuid- Amerika wil komen draaien. Iedereen vind het blijkbaar gaaf als een jonge meid het op het podium goed doet. En waarom ook niet? Ik geniet er van! De grote Dj’s steunen en helpen mij aan alle kanten. Het zijn allemaal toffe gasten, die het je gunnen. Zelfs Martin Garixx is super relaxed. Onder mijn vriendinnen ken ik alleen niemand die er van droomt om Dj te worden. Dat beeld onder meiden wil ik veranderen!

Ik wil met de muziek als bindmiddel keer op keer SAMAZING zijn. Momenten creëren waarvoor woorden tekort schieten. Het is vet om te zien dat ik nu al fans heb die dat mooi vinden en weet dat mij nog veel te doen staat. Ik ben immers pas net begonnen. Ik ben met een concept in Breda bezig en wil me graag in een Utrechtse club verder ontwikkelen. Het zou echt tof zijn de komende zomer de festivals in onze regio te mogen doen. Ik wil mijn carriere naast mijn studie rustig aan opbouwen en samen met de mensen om mij heen iets heel moois neer gaan zetten. Dat begint voor mij hier! Daar waar de mensen mij echt kennen en mij graag zien. We gaan er hard aan werken. Ik heb er nu aan geroken en weet wat ik wil. Mexico pakken ze me niet meer af, SAMAZING toch!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Lopikse burgemeester De Graaf gaat weer op pad om Koninklijke onderscheidingen uit te reiken Nieuws 18 apr, 13:01
Afbeelding
Lopikse raad behandelt subsidie politieke partijen (nog) niet Nieuws 18 apr, 11:33
Afbeelding
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 18 apr, 11:30
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 18 apr, 10:29
Afbeelding
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 18 apr, 09:00
Afbeelding
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 apr, 01:23
• De Nieuwegeinse band Dutchicana is één van de finalisten.
Vier bands strijden om titel Fulco's Battle of the Bands 2024 Nieuws 17 apr, 19:12
Afbeelding
Ook Cals College geraakt door cyberaanval leverancier van boeken Nieuws 17 apr, 13:37