VVIJ MO 17 verrast virtuele koploper Stedeco

  •   keer gelezen

De “meiden”van VVIJ MO 17 1 hebben zaterdag gezorgd voor een geweldige stunt. Niet alleen was het de eerste winst in een thuiswedstrijd na drie mislukte pogingen, maar de gasten uit Hoornaar waren virtuele koploper.


Direct vanaf het beginsignaal, na de een minuut keurig verlopen stilte tegen racisme zette VVIJ de toon.Binnen de minuut had VVIJ de 1-0 voor het grijpen, een op een situatie, maar een lichte aarzeling aan VVIJ zijde (Yanella)bleef Stedeco een vroege achterstand bespaard. VVIJ genoot van het meeste balbezit en dreiging. Dit werd beloond in de 19e minuut toen Dagmar Yanella in stelling bracht en deze keer eindige de een op een in het voordeel van VVIJ; 1-0. Na 30 minuten kon van enige actie VVIJ goal aan Stedoco zijde worden gesproken,,maar de VVIJ defensie’ met goalie Angela gaf geen krimp, Gedurende deze 30 minuten had VVIJ verzuimd meer afstand te nemen. Via de penalty stip (39e min) kwam VVIJ via Hafida op; 2-0. Dezelfde Hafida was onreglementair gestuit binnen de 16 en voltrok zelf het vonnis. RUST; 2-0.

Na de pauze kwam een ander Stedoco uit de kleedkamer een VVIJ moest terug, maar VVIJ had in de omschakeling een derde en vierde goal moeten maken om de wedstrijd in het slot te gooien. De wedstrijd was nu min of meer in evenwicht, In de 32e min lukte het VVIJ de wedstrijd definitief in het slot gooien via Hafida na een voorzet van Isabella prachtig te’ verzilveren; 3-0. Een ongelukkige valpartij van een Stedoco speelster’ zorgde ervoor dat de wedstrijd vier munuten voor tijd, op verzoek,van Stedoco, door de scheidsrechter werd beindigd met het laatste fluitsignaal: 3-0.

Volgende week is VVIJ op bezoek op Woudestein bij Excelsior Rotterdam (aanvang: 15.00 uur).

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten