Libero Melissa Klarenbeek klaar om de service op te vangen.
Libero Melissa Klarenbeek klaar om de service op te vangen. (Foto: n.v.t )

Weer winst dames van Jupiter 1

  •   keer gelezen

De dames van Jupiter 1 gaan dit seizoen erg goed. Afgelopen zaterdag heeft Jupiter Dames 1 tegen VV Utrecht dames 8 gespeeld in de Galgenwaard.


Onder de rook van H1 van VVU (lees: muziek en herrie) startten de dames de wedstrijd. Er werd fel gestart. De servicedruk moest nog wat opgevoerd worden, maar mede door de scherpte aan het net wist Jupiter deze set te winnen met 18-25. In de tweede set werd de rust voortgezet. De service lag scherper en hierdoor had VVU toch moeite. De passverwerking van VV Utrecht was hierdoor helemaal weg, wat voor onze Jupiterdames kansen bood om VVU op te vegen. Echter had dit wel een duister kantje. Een van de dames van de tegenstander is hard door haar knie gegaan, wat zorgde voor blessuretijd in de wedstrijd. Jupiter wist de focus toch te behouden en trok deze set aan het langste eind. In de derde set herpakte VVU zich erg sterk wat zorgde voor een achterstand bij Jupiter. Deze achterstand werd enigszins ingelopen, Jupiter kon redelijk bijkomen, maar klapte er niet overheen. VVU blijft aanvallend sterker en wint dus deze derde set met 25-23. In de vierde en laatste set is de vechtlust terug bij Jupiter. Koste wat kost willen wij deze set winnen en gaan dus voor alle punten. In de hele wedstrijd blinkt Melissa Klarenbeek, onze libero, erg uit. Ze passt en verdedigt zo sterk, dat iedereen beter gaat spelen hiervan. De set-ups komen lekker aan, waardoor de aanval scorend afgemaakt kan worden. Dit maakt ook dat Melissa wordt verkozen tot ‘Meid van de Wedstrijd’.

Deze winst komt ons goed van pas. We stijgen weer een aantal plekjes in de competitie. We gaan hierdoor meedraaien in de top 5. Aankomend weekend hebben wij een weekendje rust. Onze volgende wedstrijd is op 10 december om 19.30u in de Noort Syde! We zien jullie dan!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten