Willow Mae brengt de provincie Utrecht een stapje dichterbij de liefde.
Willow Mae brengt de provincie Utrecht een stapje dichterbij de liefde. (Foto: )

‘Shoppen’ op de Liefdesmarkt

  •   keer gelezen

Van de redactie


Ondernemers gezocht

Zangeres en storyteller Willow Mae is een vrouw met een missie om de wereld een stukje mooier te maken. Ze wil mensen inspireren en begeleiden om een liefdevol leven, in al haar facetten, te creëren. Daarom organiseert Willow Mae op 8 februari 2020 een evenement in de Singelkerk in Utrecht in het kader van haar Liefdestour. Doe mee!

regio - Willow Mae wil graag ondernemers uit de provincie Utrecht bij het evenement betrekken die een dienst of product aanbieden met een link naar de liefde. Maak je bijvoorbeeld sieraden, parfums, ben je (relatie)coach, mediator of trouwambtenaar? En wil jezelf en jouw bedrijf profileren en kennis maken met nieuwe potentiële klanten in jouw regio of meerdere plekken in Nederland tijdens deze tour? Dan kun je kosteloos deelnemen aan de Liefdesmarkt tijdens het evenement op 8 februari.

Op reis met Willow Mae

Willow Mae neemt, samen met lokale ondernemers, de bezoekers van de Liefdesmarkt mee op een reis. Een reis met muziek en spoken word, met producten en diensten die jou en je (liefdes)geluk voor ogen hebben. Voor nieuwe inspiratie en moed, verbinding met jezelf, je eventuele partner en de andere mensen om je heen om de liefde in al haar vertoningen te laten bloeien.

Ultieme liefde

Tijdens de Liefdestour speelt Willow Mae, samen met haar kwintet, de muziek van haar debuutalbum ‘Song of Songs’ welke in 2019 op cd uitkwam en in 2020 digitaal en als Bookazine verschijnt. Op ‘Song of Songs’ neemt Willow Mae je mee in haar zoektocht en verlangen naar de ultieme liefde. Speciaal voor de Liefdestour brengt Willow Mae op 6 december een gloednieuwe single uit; een cover van ‘Love Me Now’ van John Legend. Allemaal inspirerende zaken die je, als je goed kijkt en luistert, een stapje dichterbij de ultieme liefde kunnen brengen. Doe daarom eens iets anders en schrijf je in voor de Liefdesmarkt. Je weet tenslotte niet wat je eventueel mist als je er niet bij bent...

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten