Foto: Ad Velders

Zaterdag ontsteking Grootste Kerstboom én Winterfair

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN – Met de Winterfair en de ontsteking van de Grootste Kerstboom op zaterdag 7 december staat de stad een maand in het teken van het kerstfeest.


De hele maand kunnen bezoekers elkaar ontmoeten bij voorstellingen, shopdagen, avondrondleidingen, concerten en mooie plaatsen en sfeervolle evenementen in verlicht IJsselstein. Te beginnen met de Winterfair op 7 december van 11.00 tot 2100 uur; met kramen op straat waar leuke producten en hapjes en drankje worden verkocht, live muziek en activiteiten voor de kinderen. Tussen 16.00 en 21.00 uur is het ‘Lichtjes in de Voorstraat’; een mooi schouwspel bij kaarslicht.
Om 19.15 uur start op evenemententerrein Het Podium het feestprogramma rond de ontsteking van de Grootste Kerstboom met onder andere DJ Silvan Stoet en een optreden van Lee Towers. De Kerstboom wordt rond 20.00 uur officieel ontstoken.
De hele maand kunnen bezoekers feestelijk shoppen in de sfeervol verlichte binnenstad, ook op alle zondagen. De Plaats voor het historisch stadhuis is van tot en met 29 december ingericht als een winterse ontmoetingsplek, waar in de weekenden optredens in kerstsfeer plaatsvinden, versnaperingen worden aangeboden en (kinder)activiteiten worden georganiseerd. Kijk ook op: www.ijsselstein.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten