Foto:

Sinterklaasfeest op school in Hekendorp

  •   keer gelezen

Hekendorp - De kinderen van OBS Goejanverwelle ontvingen op maandag 16 november een brief van de Hoofdpiet. Sinterklaas mocht niets van deze brief weten want er waren namelijk 3 Pieten vermist. Pietje Tom Tom, Pietje Archi en Pietje Chef.


De Pietjes hadden niet begrepen dat Ozosnel niet met de boot naar Nederland wilde en dat Sinterklaas alles had overgeladen naar de trein. Ze waren niet in de trein gestapt. Hoofdpiet riep de hulp van de kinderen en het team van de school in om de Pieten te vinden en op tijd in Hekendorp te krijgen.

De kinderen ontvingen kaarten van Pietje Archi, recepten van piet Chef en e-mails van piet Tom Tom. Deze ontvangen post werd op een groot bord met een kaart van Europa geprikt om zo de route van de Pieten naar Hekendorp te volgen.

Gelukkig was op zaterdag 23 november Pietje Chef op tijd in de Boezem en Pietje Tom Tom op 5 december op school. Pietje Archi was er helaas niet. Van hem ontvingen de kinderen de laatste kaart vanaf het vliegveld. Hij vermelde dat hij een sabbatical ging houden omdat het reizen zo leuk was en hij nog veel meer mooie plekken wilden bezoeken. Hij zou op tijd terug zijn voor het ‘sinterklaasfeest van 2020”.

Een goede en leuke samenwerking tussen OBS Goejanverwelle en de Sinterklaasvereniging Hekendorp heeft er voor gezorgd dat het sinterklaasfeest voor de kinderen en dorpsbewoners zeer geslaagd was.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten