Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein

  •   keer gelezen

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 4-12-2019 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.


Stichting Pulse zoekt:

Planner voor de Pulsependel

Het plannen van de bussen die rijden voor Pulse.

Dinsdagmorgen van 08.30 – 12.00 uur en ook als inval bij ziekte en/of vakantie.

Kennis van computers, interesse en vaardigheid om in een planningsprogramma te werken is noodzakelijk. U kunt ook goed omgaan met de klanten die zich via de telefoon melden.

Dierenambulance IJsselstein zoekt:

Chauffeur

De Dierenambulance IJsselstein is werkzaam in de volgende gemeenten: IJsselstein, Benschop, Lopik, Polsbroek e.o. De ambulance rijdt niet alleen voor huisdieren, maar voor alle dieren zoals vogels, zwanen, eenden, egels, honden en katten. Kortom, alles wat in de ambulance past daar zal voor gezorgd worden.

Stichting Leergaloos zoekt:

55-plussers die werken met kinderen leuk vinden

Of u het nu aan meester Paul, juf Marleen of juf Cherry vraagt; de Leergaloos vrijwilligers gaan iedere week met heel veel plezier naar een basisschool in hun eigen buurt om daar gedurende een aantal uren een extra paar ogen, oren en handen te zijn voor een leerkracht. En de kinderen vinden het fantastisch, de aandacht van zo’n extra juf of meester in de klas! De activiteiten worden zoveel mogelijk afgestemd op waar de vrijwilliger graag op school mee zou willen helpen en waar de leerkracht extra hulp bij zou kunnen gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld spelling, lezen, rekenen, techniek of handvaardigheid zijn.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

www.facebook.com/VWIJL

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten