Plus J. Schimmel start sponsor-actie voor scholen

  •   keer gelezen

IJsselstein - Plus J. Schimmel start zondag 5 januari een bijzondere sponsorcampagne: de scholen in IJsselstein kunnen sparen voor een zelf gekozen doel, zoals bijvoorbeeld een - bijdrage - voor een nieuw speeltoestel of een leuke sport- & speldag.


Van zondag 5 januari tot en met 29 februari krijgen klanten in beide winkels bij elke 10 euro besteding een PLUS-munt die ze aan een school naar keuze in een muntenkoker kunnen doneren. Aan het einde van de campagne verdeelt Plus J. Schimmel maar liefst 20.000 euro onder de deelnemende scholen. Daarbij geldt: hoe meer munten, hoe meer euro’s. Momenteel heeft de helft van de scholen in IJsselstein zich al aangemeld, maar Plus J. Schimmel hoopt dat alle scholen zich aanmelden.

Stuur voor vrijdag 20 december een mail naar jaap.schimmel@plus.nl waarin u uw deelname bevestigt. U ontvangt vervolgens een pakketje met campagnematerialen, zoals posters en flyers, die u op school neer kunt zetten om ouders te enthousiasmeren om te sparen. Plus J. Schimmel zorgt ervoor dat iedereen in IJsselstein van deze campagne op de hoogte is.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten