Joke Weerstand (links) en Hilde Muijs hebben veel zin in het kerstconcert van New Creation. ''Wij willen met onze liederen zingen over de echte betekenis van kerst."
Joke Weerstand (links) en Hilde Muijs hebben veel zin in het kerstconcert van New Creation. ''Wij willen met onze liederen zingen over de echte betekenis van kerst." (Foto: )

Gratis kerstconcert New Creation: Dit is kerst!

  •   keer gelezen

Luister en zing mee met Gospelkoor New Creation. Ook dit jaar organiseert het koor weer een gratis Kerstconcert.


Oudewater – Dit jaar zal New Creation samen optreden met het gospelkoor El Jakim uit Zevenhuizen. Het thema is ‘This is Christmas’. Joke Weerstand en Hilde Muijs vertellen waarom dit thema is gekozen. “Veel mensen denken dat het met kerst alleen om lekker eten en pakjes gaat. Wij willen met onze liederen zingen over de echte betekenis van kerst.” Het thema nummer ‘This is Christmas’ zal door beide koren samen worden gezongen. Verder zullen de koren hun eigen nummers ten gehore brengen. Hans Buis is van beide koren momenteel de dirigent. Voor het Oudewaterse koor is dit concert helaas een afscheid van deze dirigent. In het nieuwe jaar zal een nieuwe dirigent New Creation gaan begeleiden. Het kerstconcert is gratis. De collecte is bestemd voor Stichting Linquenda voor hulp aan Roemenië. Het concert wordt afgewisseld met samenzang. “Er is een lied bij dat vorig jaar is blijven liggen. ‘I heard the bells’. Prachtig!” Hans Buis begeleidt op piano, Maarten de Keijzer met synthesizer en Remco Vendelbosch op drum. Zondag 15 december om 16.00 in de Ontmoetingskerk, Westsingel 2, te Oudewater. Iedereen van harte welkom!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten