Inez van den Hoek en haar team zetten zich dagelijks in voor goede mondzorg. "Je gebit krijg je maar één keer. Het is onze uitdaging om mensen te helpen en te adviseren hoe het te onderhouden.''
Inez van den Hoek en haar team zetten zich dagelijks in voor goede mondzorg. "Je gebit krijg je maar één keer. Het is onze uitdaging om mensen te helpen en te adviseren hoe het te onderhouden.'' (Foto: )

Mondhygiënistenpraktijk IJsselstein verhuisd

  •   keer gelezen

IJsselstein - Sinds begin december is Mondhygiënistenpraktijk IJsselstein verhuisd naar een nieuw pand aan de Boerhaaveweg 91 in IJsselstein. Na tien jaar met plezier in het pand in de binnenstad te hebben gewerkt, heeft de praktijk bewust gekozen voor de nieuwbouwlocatie vlakbij de Plus-supermarkt.


Inez van den Hoek, eigenaar van Mondhygiënistenpraktijk IJsselstein: “We zijn superblij dat we deze stap hebben kunnen maken. We hebben onze praktijk nu kunnen inrichten volgens de nieuwste richtlijnen en hygiënenormen. Bovendien is het makkelijk te vinden en iedereen kan gratis voor de deur parkeren.”

Inez en haar team zetten zich dagelijks in voor goede mondzorg bij al hun patiënten. Inez: “Je gebit krijg je maar één keer. Het is onze uitdaging om mensen te helpen en te adviseren hoe het te onderhouden. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen zonder verwijzing bij ons terecht. Kindergebitten worden helaas steeds slechter, de overheid heeft mede daardoor bepaald dat kinderen tot en met 18 jaar elke behandeling volledig vergoed krijgen. Het is eigenlijk net als bij de kapper. Je krijgt een band met je patiënten, ze leggen hun hele ziel en zaligheid bij je neer. Ook dat maakt ons werk een mooi menselijk vak. Nu vanuit de nieuwe locatie, voor ons en onze patiënten een mooie nieuwe start!”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten